0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Naktinės lempos vaikams

Naktinės lempos – tai vienas populiariausių sprendimų, kai stengiamės padėti vaikams, kurie bijo tamsos. Baimė tamsai yra visiškai natūrali ir pasitaiko daugumai vaikų, o naktinės lempos puikiai padeda ją įveikti. Jų yra begalę skirtingų formų, skleidžiančių skirtingas spalvas ar net garsus, todėl neabejojame, kad sau tinkančią išsirinks kiekvienas vaikas. Priklausomai nuo turimų poreikių bei lūkesčių, galite rinktis į elektros tinklą jungiamas didesnes, pastatomas lempas. Arba visai mažas naktines lempas vaikams, kurios veikia su maitinimo baterijomis arba yra įkraunamos USB laidu. Išrinkdami stilingą naktinę lempą mažųjų kambariui turėsite puikią galimybę pagyvinti kambario interjerą ir suteikti jam jaukumo.


Naktinės lempos vaikams internetu

Naktinės lempos vaikams yra puikus būdas sukurti jaukią ir raminančią aplinką savo mažylio kambariui. Šios lempos sukuria švelnų šviesos šaltinį, kuris padeda nuraminti ir lengviau pasiruošti miegui, o tuo pačiu metu suteikia pakankamai šviesos, kad vaikas naktį jaustųsi saugiai.

Naktinių lempų įvairovė

Siekdami padėti Jums nepaklysti naktinių lempų pasiūloje, aptarsime keletą skirtingų variantų, kad pasirinkimas būtų lengvesnis. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite šio tipo naktines lempas vaikams:

Lempos – žvaigždžių projektoriai. Tai vienas populiariausių pasirinkimų. Tokia lempa pavers vaiko kambarį dangumi, su tūkstančiais besisukančių žvaigždelių . Šviesų žaismas padės mažyliui atsipalaiduoti ir nurimti, o vėliau saldžiai užmigti. Šie projektoriai dažniai turi laikmačio funkciją, kurios dėka animacija palaipsniui blėsta ir galiausiai visai išsijungia.

Lempos – dekoracijos. Šių lempų funkcija ne tik apšviesti kambarį, bet ir jį papuošti. Tokios lempos dažniausiai laikomos ant spintelių, o jų buvimas kambariui suteikia jaukumo. Tokios naktinės lempos dažniausiai turi du skirtingus apšvietimus (šiltai geltoną arba šaltai baltą). Taip vaikas gali nuspręsti, kokios šviesos nori prieš užmiegant. Šių tipų lempos gali būti skirtingų dydžių, formų, spalvų.

Lempos su prieblandos jutikliais - Šio tipo lempos išsiskiria tuo, kad turi šviesos jutiklius, taip slopindamos šviesą, kai pradeda švisti, o prašvitus – šviesa automatiškai išsijungia. Tai išties populiarus pasirinkimas, kurie nori tausoti energiją. Šių tipų lemputės yra jungiamos tiesiai į elektros lizdą, todėl prieš jas įsigydami, atkreipkite dėmesį ar galėsite tinkamai ir vietoje ją pajungti.

Pakabinamos lempos - Tokio tipo naktinės lempos ne tik atlieka pagrindinę, apšvietimo funkciją, bet taip pat papuošia kambarį, kaip dekoracija. Šios lempos yra ne tik pakabinamos, bet ir pastatomos, todėl dažniausiai joms yra naudojamos baterijos, o ne maitinimo laidai. Tai išties patogu, jeigu neturite elektros lizdo tinkamoje vietoje.

Nešiojamos naktinės lemputės - Tai lempučių rūšis, kurios paviršius yra pagamintas iš specialių, neįkaistančių ir nedūžtančių medžiagų. Taip pat, jos pasižymi nedideliu savo dydžiu, kurio dėka vaikas saugiai gali neštis lempą su savimi, pavyzdžiui naktį eidamas į tualetą. Itin patogu yra tai, kad tokią lemputę galima vežtis visur su savimi. Jos yra įkraunamos USB laidu.

Naktinė lempa – tai vis labiau iš naujo atgyjanti interjero detalė, kuri nesunkiai ras vietą kiekvienuose namuose, ypatingai kuriuose auga vaikai. Ji puikiai tiks tiek kūdikio ar vaiko, tiek paauglio ar suaugusiojo kambaryje. Naktinė lempa neabejotinai pagyvina mažojo šeimos nario kambario interjerą ir suteikia jam jaukumo ir išskirtinumo, ji taip pat ramina, suteikia drąsos nakties metu. Kitaip tariant, atitinkamas apšvietimas malšina nerimą ir harmonizuoja. O taip pat ir padeda nusiteikti miego metui net didžiausius nenuoramas, kurie visada pilni energijos. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite begalę skirtingų naktinių lempų vaikams. Garantuojame, kad mažieji namų gyventojai padėkos jums kaskart, kai eis miegoti, už vyraujančią ramybę ir jaukumą kambaryje.

Kodėl naktinės lempos patinka vaikams?

Naktinės lempos vaikams turi begalę privalumų, todėl jos labai patinka mūsų mažiesiems. Pirmiausia jie jas mėgsta dėl išskirtinio dizaino. Didelė pasiūla suteikia galimybę rinktis iš įvairiausių formų bei spalvų naktinių lempų. Kitas kriterijus, kodėl jos taip patinka vaikams – suteikia saugumo jausmą naktimis. Įsijungus naktinę lemputę, vaikams daug drąsiau likti vieniems kambaryje ar nueiti į kitus kambarius tamsiu paros metu.

Naktinės lempos vaikams – puiki dovana

Naktinės lempos vaikams gali tapti puikia dovana ne tik paaugliams ar vaikams, bet taip pat ir kūdikiams. Tokia dovana galėsite nustebinti kiekvieną, kadangi didelis dizainų pasirinkimas suteiks galimybę padovanoti naktinę lempą, atsižvelgiant į mėgstamus vaiko personažus ar spalvas. Dovanokite naktines lempas gimtadienio, krikštynų ar Kalėdų proga ir taip suteikite džiaugsmą kiekvienam vaikui.