0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Vaikams ir kūdikiams

Vaikai – tai mūsų dabartis ir ateitis. Kiek žinių, suvokimo ir meilės į juos įdėsime, tiek grįžtamai gausime atgal. Kad jie augtų sveiki, laimingi ir žingeidūs, turime ne tik juos pamaitinti ar išskalbti jų rūbus, bet taip pat turime daug su jais žaisti. Žaidimai lavina motoriką, vaizduotę, kalbą ir kitus būtinus dalykus, kurie užtikrina laimingą ir pasaulį trokštantį pažinti vaiką. Žaisdami su vaiku jūs pripildote jo „saugumo“ indą, kuris atsakingas už vaiko ryšį su jumis bei nuotaiką. Kad ir kaip banaliai beskambėtų frazė „laimingi vaikai-laimingi tėvai“, tačiau ji yra be galo teisinga, o vaikams daugiausia laimės teikia žaidimai.


Mūsų siūlomos prekės vaikams ir kūdikiams

• Lavinamieji žaislai ir priemonės. Jie lavina kūrybiškumą, nes palieką laisvę vaikui kurti. Tokių žaislų pagalba, vaikas nėra „įstatomas į rėmus“, gali pats pasirinkti įvairiausius žaidimų scenarijus ir netikėtas pabaigas. Jie taip pat skatina smalsumą, vaikas noriai susipažįsta su skirtingomis medžiagomis, spalvomis ar tekstūromis. Lavinamieji žaislai taip pat moko sutelkti dėmesį, gerina socialinį ir emocinį vystymąsi ir netgi gali padidinti vaiko IQ. Visi mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomi lavinamieji žaislai yra kokybiški, nepavojingi vaikams.

• Žaislai. Šioje skiltyje rasite begalę skirtingų, kiekvienam pritaikomų žaislų, nepaisant vaiko amžiaus, lyties ir norų. Priklausomai nuo vaiko amžiaus, rinkitės žaislus, kurie nebūtų pavojingi dėl savo tekstūros ar detalių dydžio. Čia rasite medinių, pliušinių ar net antistresinių žaislų, kurie suteiks vaikams begalę džiaugsmo, tad nustebinkite savo mažuosius.

• Prekės vaikams. Kad žaidimų aplinka būtų nepavojinga, kartais reikia imtis atsargos priemonių, todėl mes siūlome įvairiausias apsaugines juostas bei kampus, jungiklių apsaugas ar automobilyje skirtas saugos priemones. Taip pat rasite begalę dalykų, kurie reikalingi ne tik vaiko priežiūrai ir saugumui, bet taip pat ir tvarkai palaikyti.