0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Dantų pastos išspaustuvas

Kaina: 1,00 € - su PVM

    • TR526
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,49 €

    Išspaustuvas – „Super Clips“  – tai padėjėjas, kurį Jūs pradėsite vertinti jau po pirmojo naudojimo. Išspaustuvas „Super Clips“ visiškai išspaudžia bet kokios tūbelės sudėtį: nuo dantų pastos iki kosmetikos,  nuo klijų ir iki vaistinio preparato.

    Įsigykite „ Super Clips“ ir įsitikinkite, kad jau po pirmo naudojimo pajusite efektą šios naudingos smulkmenos - tai taps lengva ir paprasta. Nepraleiskite puikios progos!

    Kartais atrodo, kad mėgstamas  kremas jau pasibaigė ir reikia pirkti naują, bet su „Super Clips“, tikrai paaiškės, kad visgi dar liko net iki 10%  Jūsų mėgstamiausio kremo, nes tik „Super Clips“ išspaudžia viską iki paskutinio lašo.

    Dabar jokių rūpesčių, vargo ar papildomų pastangų, išspaudžiant pastą, nes su „Super Clips“ tai užims tik kelias sekundes!

    Su „Super Clips“ Jums nebereikės daugiau spausti tubelių rankomis. Nevarginkit savo rankyčių. Už Jus tai padarys stebuklingas „Super Clips“!

    „Super Clips“ paprastas ir patikimas naudoti. Iš pradžių prakiškite kampą, o po to ir visą tūbelę į tarpą vidine puse ir palaipsniui stumkite išspaustuvą kiek reikia. „Super Clips“ skirtas daugkartiniam naudojimui.

    Tinka visoms tūbelėms iki 6,5 cm pločio