0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Ortopedinė pagalvė- kosmetologinė

Kaina: 9,99 € - su PVM

    • TR856
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,49 €

    Ortopedinė pagalvė

    Kaip pasiklosi, taip išmiegosi, - sako senolių išmintis. Ir niekam ne paslaptis, kad nuo gero nakties miego priklauso mūsų gera savijauta ir darbingumas sekančią dieną. Taigi mažutė investicija ir kas naktį galėsite pasikloti taip, kad visi kitos dienos sunkumai bus lengvi, o džiaugsmai dar smagesni! 
    Pagalvė pagaminta iš 100% viskoelastinės medžiagos, kuri yra tikras mūsų laikų mokslo laimėjimas. Sukurta NASA mokslininkų kaip pagalba astronautams, skrydžių į kosmosą metu, ji pasižymi gebėjimu prisitaikyti prie Jūsų kūno temperatūros, todėl saugos Jūsų galvos ir kaklo gaivą vasarą ir maloniai šildys žiemą. 

    Viskoelastinės medžiagos kūrėjai rūpinosi taip pat ir miego higiena, todėl ji pasižymi antialerginėmis ir antibakterinėmis savybėmis. Taigi būsite visiškai tikri kad naktį išvengsti alergenų ir patalynės erkių kaimynystės. Minkštą pagalvės užvalkalą paprasta išskalbti, todėl be didelių pastangų Jūsų pagalvė visad bus švari ir gaivi. 
    Pagalvė laimi prieš visus gero miego priešus savo ortopedine forma. Nors pati medžiaga prisitaiko prie Jūsų kūno formų, šį efektą dar sustiprina specialus pagalvės išgaubtumas, kuris suteikia tinkamą atramą Jūsų kaklui ir viršutinei stuburo daliai. Tokia atrama mažina kaklo raumenų ir 
    viršutinių kaklo slankstelių tempimą, spaudimą pečių srityje bei išlaiko kūną anatomiškai taisyklingoje padėtyje miego metu, todėl pabudus raumenys būna pailsėję ir neįsitempę. Nesvarbu kokią pozą miegui pasirinkote Jūs, ji tinka tiems, kurie mėgsta miegoti ant nugaros, šono ar pilvo. 
    Pagalvės dydis: 50 cm x 30 cm x 7/10 cm. 

    Pirkėjai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: