0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Stalo žaidimas "Boom Boom balionas"

Kaina: 7,49 € - su PVM

    • TR98
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,49 €

    Smagus ir nuotaikingas žaidimas visai šeimai. Niekada nežinai kada jis sprogs.

    Kai kas nors šalia pučia oro balioną, jūs viduje susiraukiate ir rengiatės blogiausiam? Bet tas didelis „BUUUM“ vis tiek įvyksta netikėtai? Jei taip ir įvyksta, „Boom Boom balionas“ padovanos jums visą emocijų ir nuostabių pojūčių jūrą!

    Žaidimo eigoje dalyvis ridena kauliuką ir įsukinėja lazdelę į balioną iki tol, kol žaidėjai neišgirdo tiek spragsėjimų, kiek išrideno kauliukas. Jei jums iškrito skaičius didesnis nei vienetas, nebūtina sukti vieną lazdelę, galima įsukti kelias, kad jų suma būtų lygi iškritusiam skaičiui.

    Visa tai vyksta ratu. Tas, kuriam po jo veiksmų įvyko GRANDIOZINIS BUUUUM!,– iškrenta iš žaidimo. Likę žaidėjai pildo naują balioną.

    Iš karto prisipažinsime, žaidimas neskirtas silpnų nervų asmenims. Todėl, kad guminis oro balionas tampa įvairių formų ir taip neįprastai deformuojamas pagaliukų pagalba, kad dalyviai nuolat nujaučia artėjančią katastrofą.

    Žaidimas skirtas vaikams nuo 6 metų (nors galima ir anksčiau). Tai taps linksma šeimos vakaro pramoga, o taip pat gali tapti suaugusiųjų vakarėlio pažiba.