0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Sodo šviestuvai

Prasidėjus šiltajam metų sezonui stengiamės kuo daugiau laiko praleisti lauke, todėl vakaro pasisėdėjimai kieme ar sode, tampa neišvengiama vasaros pramoga. Nieko nėra jaukiau, nei įsisukus į pledą, mėgautis užkandžiais su šeima ar draugais, lydint ilgiems ir smagiems pokalbiams. Todėl sode, kieme ar terasoje tinkamas interjero parinkimas, smulkių detalių suderinimas yra būtinas, kaip ir namuose. Sodo šviestuvai – neatsiejama gražios ir jaukios lauko erdvės dalis. Namų ir lauko šviestuvai skiriasi tuo, kad pastarieji yra atsparūs drėgmei, todėl gali būti lauke ištisus metus.

Sodo dekoracijos "Bulb", 2 vnt.
10,99 €
Yra sandėlyje 1-3 d.d.
Sodo dekoracijos "Bulb", 2 vnt.
10,99 €
Į krepšelį Yra sandėlyje 1-3 d.d.
4vnt. sodo šviestuvai
14,99 €
Išparduota
Sodo girlianda, 6,5 m
10,99 €
Išparduota
LED lauko šviestuvas
3,99 €
Išparduota

Sodo šviestuvų asortimentas

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite skirtingą energiją naudojančius sodo šviestuvus, kurie nustebins savo nepaprastu dizainu. Vieni populiariausių rinkoje – LED lauko šviestuvai. Čia Jūs rasite būtent ko norite, svarbu žinoti savo galimybes bei bendrą lauko erdvės viziją.

• Įsmeigiami lauko šviestuvai. Tai vienas lengviausiai montuojamų lauko šviestuvų variantų, kuriuos visada galite įsmeigti skirtingose lauko vietose, pagal poreikį. Šių lauko šviestuvų pasiūla išties didelė, nuo paprastų apvalių iki įvairiausių formų, tokių kaip gyvūnai ar gėlės. Jie suteikia ne tik šviesos, bet taip pat gali būti puiki dekoracijos priemonė. Taip pat jais gali būti apšviestas takelis, automobilių statymo aikštelė ar bet kokia kita vieta, kurioje nereikia didelio apšvietimo. Įsmeigiamuose sodo šviestuvuose dažniausiai yra įmontuota saulės baterija arba paprastos keičiamos baterijos.

• Laiptų šviestuvai. Šio tipo šviestuvai puikus pasirinkimas vietose, kuriose yra neapšviesti laiptai. Jų dėka matysite kur statote kojas, todėl išvengsite nelaimingų atsitikimų. Laiptų šviestuvai gali būti montuojami ne tik ant laiptų – jie taip pat tinka ant tvorų, ar kitų vietų, kuriose yra status kampas. Juos puikiai galite naudoti net namuose.

• Girliandos bei kitos dekoracijos. Tai vienas jaukiausių elementų, norint sukurti nepriekaištingą aplinką. Girliandas galima dėti ant stalo, kabinti ant medžių šakų ar pastogės – jos tinka visur. Šių lauko šviesos dekoracijų populiarumas aktualus ištisus metus, nepaisant Kalėdų, kada jomis galima puošti lauko eglutes.

• Prožektoriai bei ant sienos montuojami lauko šviestuvai. Dažniausiai tokie šviestuvai yra montuojami ant namo ar kitų sienų, nes šviečia kur kas ryškiau ir apima didesnį teritorijos plotą. Tai didesnį galingumą turintys šviestuvai, kuriuose dažniausiai įmontuoti jutimo detektoriai, todėl jie dažnai statomi ten, kur dažniausiai praeinamos vietos. Jų dėka visada matysite kelią, kur einate, kadangi jie iškart užsidegs, kai pajaus Jūsų judesį. Lauko prožektoriai gali būti su saulės baterijomis arba jungiami į tiesioginį elektros lizdą.

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite begalę skirtingų sodo šviestuvų, kurie nustebins savo formomis. Nuo klasikinių variantų, bohemiškų fakelų iki didelio galingumo prožektorių. Visas lauko apšvietimo prekes patogiai ir greitai galite užsisakyti internetu. Mes Jums siūlome kokybiškus, ilgaamžius ir stilingus produktus, kurie jūsų kiemą ar sodą pavers nuostabia vieta vasaros vakarams praleisti.