0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Priemonės nuo žiurkių, pelių

Pelės ir žiurkės – vienas nemaloniausių kenkėjų, kurie gali įsiveisti ne tik kiemuose, daržinėse ar rūsiuose, bet ir namuose. Jos ne tik niokoja aplinką, skleidžia įvairiausius garsus, kurie yra ypač nemalonūs, bet taip pat gali nešioti įvairiausias ligas. Jeigu pelės ar žiurkės užpuolė jūsų namus, daržą ar sodą – paskubėkite su jais kovoti, kadangi nesiimant jokių veiksmų, situacija gali tik blogėti, nes jų gausa gali tapti nebekontroliuojama. 


Pelių ir žiurkių atbaidymo priemonių asortimentas

Mes siūlome ne tik spąstus pelėms ir žiurkėms (kurie yra populiariausias pasirinkimas), bet taip pat ir ultragarsines baidykles, bei gelius šių gyvūnų atbaidymui.

• Spąstai. Tai prietaisas sukurtas sugauti smulkius gyvūnus, tokius kaip žiurkės, kurmiai, pelės ar net šeškai. Mūsų internetinėje parduotuvėje Jūs rasite dviejų skirtingų tipų spąstus – gyvagaudžius ir ne. Gyvagaudžių spąstų dėka galėsite sugauti gyvūną ir jį saugiai transportuoti, paleisti į laisvę, nes jis nėra sužalojamas. Šio tipo spąstai naudojami ne tik lauke, bet ir namuose, jeigu įsiveisė nepageidaujamų graužikų. Visi mūsų siūlomi spąstai yra 100% veiksmingi, užtikrinantys sklandų naudojimą.

• Ultragarsinės priemonės. Tokios priemonės sukurtos atbaidyti peles ir žiurkes. Jos skleidžia unikalų garsą, kurio negirdi žmonės ir naminiai gyvūnai, tačiau jo labai nemėgsta graužikai. Tai itin humaniškas, nepavojingas žmonėms naikinimo būdas, kuris užtikrina gerą rezultatą. Ultragarsinės priemonės nuo kenkėjų itin aktualios, jeigu norite ne tik išnaikinti graužikus namuose ar sode, bet taip pat užkirsti kelią jų pakartotiniam įsiveisimui. Toks atbaidymo variantas yra draugiškas aplinkai ir naminiams gyvūnams, kadangi neišskiria kenksmingų medžiagų, negali sužeisti. Ultragarsinės priemonės padeda itin greitai ir paprastai atsikratyti pelių ir žiurkių. Tad jeigu Jus domina efektyvus jų naikinimas ir atbaidymas, vertėtų pasvarstyti apie tokį variantą, kadangi šios priemonės padės atbaidyti peles ir žiurkes dar net nepasiekus gyvenamųjų erdvių. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite begalę skirtingų ultragarsinių baidyklių, kurios skiriasi skleidžiamo dažnio stiprumu, maitinimo energija. Išsirinkite būtent Jums tinkamą variantą ir džiaukitės namais bei kiemu be graužikų.

• Repelentai. Tai novatoriškas būdas atbaidyti peles ir žiurkes, kadangi mes Jums siūlome gelį, kuriuo galite ištepti slenksčius ar laiptus. Jie veikia kaip atbaidymo priemonė, todėl graužikai nenorės artintis prie Jūsų namų. Ši priemonė nėra toksiška, todėl nekenkia žmonėms. Gelį galite naudoti lauke ir viduje. Tai itin naujas ir unikalus būdas atbaidyti peles ir žiurkes.

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite didelį pasirinkimą naikinimo priemonių, skirtų pelėms ir žiurkėms, kurios yra ne tik veiksmingos, bet taip pat pagamintos iš ne toksiškų medžiagų žmogui. Visas siūlomas prekes galite užsisakyti internetu, o mes stengsimės kuo greičiau jas pristatyti Jums tinkančiu būdu. Mes Jums rekomenduojame ir siūlome tik saugius pelių ir žiurkių naikinimo būdus, kurie yra nekenksmingi žmogui, bei lengvai naudojami. Nedelskite, spręskite kenkėjų problemą kuo greičiau, mūsų siūlomų priemonių pagalba.