0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Ultragarsinė kurmių baidyklė

Kaina: 44,99 € - su PVM

    • M6
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,00 €

    Itin efektyvi vibruojanti kurmių baidyklė, apsauganti iki 1500 m²! "M6 - Motor Vibrasonic Molechaser"

    Motor Vibrasonic Molechaser M6 – tai graužikų baidyklė, turinti efektyvų sprendimą vibracijai ir garsams generuoti bei tvirtą, vandeniui atsparią konstrukciją. Pasižymi labai lengvu ir greitu montavimu, paprastu akumuliatoriaus keitimu, taip pat nereikalaujančiu priežiūros ir 100% atsparumu oro sąlygoms.

    Dauguma požeminių graužikų turi prastą regėjimą, tačiau gamta išugdė labai stiprų klausos pojūtį ir jautrumą žemės virpesiams. Motor Vibrasonic Molechaser M6 naudoja šį paryškintą pojūtį, generuodamas trumpalaikes vibracijas ir garsus nuo 300 kHz iki 1000 kHz.

    Dažnį keičia modernus procesorius, kuris valdo įrenginio darbą taip, kad kurmis ar pelėnai negalėtų priprasti ir būtų nuolat erzinami naujos šių impulsų kombinacijos. Įrenginys skleidžią vibraciją ir garsą kas 20-40 sekundžių atsitiktine tvarka. Tvarkos negalima nuspėti, todėl neįmanoma priprasti prie šių emisijų.

    Vibrasonic Molechaser M6 variklis susideda iš tvirto aliuminio ritinėlio, akumuliatoriaus skyriaus ir unikalaus dizaino specialios pavaros sistemos. Prietaisas turi vandeniui atsparų dangtelį. Įdėję akumuliatorių galėsite matyti, jausti ir išgirsti jo veikimą.

    Prietaisas leidžia efektyviai atgrasyti gyvūnus, besikasančius žemėje. Repeleris maitinamas 4vnt. R20 baterijomis (firminių baterijų komplektas leidžia nepertraukiamai veikti 5-6 mėnesius).

    „Motor Vibrasonic Molechaser M6 Mole Repeller“ yra vienas pažangiausių kurmių atbaidymo priemonių rinkoje. Kurmių atbaidiklis gali apsaugoti iki 1500 kvadratinių metrų erdvės.

    Prietaiso veikimo apimtis priklauso nuo dirvožemio, kuriame jis bus dedamas. Dažnio atsakas bus didesnis drėgnoje molingoje dirvoje. Jei žemė yra sausa, smėlinga, garsas yra mažiau laidus. Prietaisas pagamintas iš aliuminio, kuris geriausiai praleidžia vibracijas ir garsus.

    „Motor Vibrasonic Molechaser M6 Repeller“ turėtų nepertraukiamai veikti kelis mėnesius. Pagrindinis jo tikslas – sukurti tokias gyvenimo sąlygas, kad kurmis persikeltu į ramesnę vietą. Cikliniai virpesiai ir garsai priverčia kenkėją nuolat jausti grėsmę. 

    Repelerį galima naudoti ir profilaktiškai – kurmiai, pelėnai ir kiti graužikai nuo pat pradžių išvengs įsikūrimo vietų, kuriose jausis nesaugūs.

    Mūsų prietaisas, kaip vienas iš nedaugelio tokio tipo, puikiai tinka žiemai. Jis yra 100% atsparus oro sąlygoms ir drėgmei.

    Faktai apie kurmius:

    • Kurmiai nežiemoja – medžioja 3 kartus per dieną po 4 valandas, visus metus!
    • Kurmiai kasa koridorius 12–15 metrų greičiu – valanda!
    • Vienos vados dydis svyruoja nuo 5 iki 7 jauniklių.
    • Kurmis gyvena iki 4 metų.

    Vienintelis kurmių atbaidiklis, kurį prireikus galite tiesiog išjungti. Kituose panašiuose įrenginiuose to padaryti negalima (kitus įrenginius reikia nuimti nuo žemės, atsukti dangtelį ir išimti baterijas).Mūsų repeleryje užtenka paspausti mygtuką. Galite išjungti įrenginį, pvz., dienos metu arba kai nenorite, kad prietaisas veiktų normaliai. 

    Kurmių ir pelėnų atbaidiklis – efektyvus sprendimas, leidžiantis apsaugoti savo sodą, sklypą, veją nuo kurmių ir kitų gyvūnų.

    Esant sausam, smėliui, nelygiam pagrindui, garsai ir vibracijos sklinda daug mažiau nei esant šlapiai, drėgnai, molingai žemei. Todėl naudojant repelentą sauso dirvožemio vietoje, rekomenduojame naudoti kelis repelerius arba naudoti cheminius repelerius, kad padidintumėte poveikį.

    Naudojimo būdas:

    • 1. Atsukite dangtelį prieš laikrodžio rodyklę.
    • 2. Atsargiai išimkite akumuliatoriaus įdėklą ir įdėkite į jį 4 R20 baterijas pagal „+“ ir „-“ ženklus ant korpuso. Įdėję akumuliatorių, įdėkite kasetę į korpusą ir užsukite dangtelį ant korpuso, kad užtikrintumėte 100% atsparumą vandeniui.
    • 3. Paspauskite mygtuką ir per 3 sekundes prietaisas turi pradėti skleisti garsą, rodantį, kad tinkamai įdėtos baterijos.
    • 4. Padėkite „Mole Repeller“ vertikaliai į žemę bet kokiame gylyje – geriausia apie 20 centimetrų gylyje.

    Specifikacija

    • išmatavimai: 42 cm x 8 cm.
    • svoris: 350 g.
    • Maitinimas: 4 x R20 baterijos (nepridedamos).
    • Veikimo plotas: 1500 m².
    • Vandeniui atsparus prietaisas
    • Repeleris pagamintas iš aliuminio, atsparus oro sąlygoms.
    • Pastaba: Parduodame įrenginį be R20 baterijų. 

    Pirkėjai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: