0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

BBQ termometras (0°C iki +250°C)

Kaina: 9,99 € - su PVM

    • 102200
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,50 €
    DPD paštomatai 1,89 €
    Omniva paštomatas 1,89 €

    Ar gerai kontroliuojate temperatūrą rūkykloje ir kepsninėje? Turime jums patikrintą įrangą, kuri palengvins jūsų darbą virtuvėje ruošiant skanų naminį rūkytą maistą.

    ​Profesionali įranga jūsų virtuvėje – šis rūkyklai ir kepsninės įrenginiams skirtas termometras leis reguliuoti temperatūrą ruošiant mėgstamą maistą.
    Tinkamai platus temperatūros diapazonas - nuo 0° iki +250°C.
    Patvarus ir tvirtas – pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir lengvai montuojamas rūkyklos durelėse arba grilio dangtyje naudojant veržlę – tarnaus jums ilgus metus.
    Patogus skaitymas – termometro ciferblate yra spalvinis suskirstymas į konkrečius procesus.
    Saugus jūsų sveikatai – turi Lenkijos nacionalinio higienos instituto (PZH) sertifikatą.
    Patvarus, tvirtas gastronominis termometras, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Puikiai tinka temperatūrai kontroliuoti maistą rūkant ir kepant ant grotelių. Prietaisui būdingas platus temperatūros matavimo diapazonas – nuo ​​0° iki 250°C – esantis ant didelio, įskaitomo, juodo 7,5 cm skersmens ciferblato. Jame yra Lenkijos nacionalinio higienos instituto (PZH) sertifikatas
    Ar gali būti labai lengva patikrinti temperatūrą rūkant ant grotelių? Žinoma, kad gali! Norint patikimai išmatuoti temperatūrą, termometrą pakanka veržle pritvirtinti prie rūkyklos ar kepsninės. Peržiūrėkite mūsų profesionalų, tikslų kulinarinį termometrą ir mėgaukitės gardžiais naminiais gaminiais!

    Pirkėjai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: