0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Lazerinis prožektorius, paukščių kontrolei

Kaina: 199,00 € - su PVM

    • L50
    • Šiuo metu prekės neturime
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,00 €

    Aukštos kokybės labai galingas įkraunamas lazerinis prožektorius, skirtas varnoms, balandžiams ir kitiems paukščiams efektyviai atbaidyti iš pasėlių ir kitų nepageidaujamų vietų.

    Jis veikia trikdant paukščius ir yra 100% nekenksmingas. Įrodyta, kad jis veiksmingas su žuvėdromis, balandžiais, varnomis, varnėnais, žąsimis, kormoranais ir kitomis rūšimis.
    Ši priemonė yra vienodai efektyvi įvairiose situacijose, tokiose kaip žuvininkystė, sąvartynų teritorijos, perdirbimo gamyklos, oro uostai ir pramonės objektai.

    Skirtingai nuo kitų paukščių repelentų, paukščiai nėra pripratę prie lazerio spindulių. Lazerinis paukščių baidytojas taip pat veikia dienos šviesoje, tačiau yra ypač efektyvus saulėtekio ir saulėlydžio laikais bei miglotu oru.

    Lazeris atbaido paukščius, netrukdydamas aplinkiniams!

    Kad lazerio atbaidymo įrenginys būtų veiksmingai naudojamas, įjungus prietaisą, šviesos spindulys visada turėtų būti nukreiptas žemyn. Tada, norint atbaidyti paukščius, šviesos spindulys turėtų lėtai ir sklandžiai judėti per žemę link jūsų tikslo. Tada nukreipkite spindulį į paukščius arba virš jų.
    Dėl to paukščiai išskris. Sekite paukščius su linija, kad atbaidytumėte juos nuo pastogės. Po kelių naudojimo paukščiai vietą laikys pavojinga ir negrįš.

    Lazerinių paukščių baidymo nuotolis yra didesnis nei 2000 metrų.

    Tai yra aukšto galingumo lazerinis produktas (2M klasifikacija) ir nėra žaislas. ATSARGIAI TURI BŪTI naudojamas pagal paskirti.

    Komplektą sudaro:

    • 1X Lazerinis prožektorius.
    • 1X Akumuliatoriaus įkroviklis.
    • 1X 18650 akumuliatorius.