0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Paukščių Baidyklė, Aitvaras "Vanagas" 120 Cm

Kaina: 2,99 € - su PVM

    • TR406A
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,49 €

    Paukščių baidyklė, vanago imitacija puikiai tinka atbaidyti paukščius nuo pastatų stogų, vaismedžių, automobilių aikštelių ir kt.

    • Viena efektyviausiu priemonių atbaidyti paukščius;
    • Išmatavimai: 120X55 CM
    • Pridedama 20M virvutė;
    • Aitvaras pagamintas iš nailono medžiagos;

    Tvirtinimo būdai:

    • Prie medžio viršūnės;
    • 3-10 metrų aukščio strypo (galima naudoti meškerės kotą)
    • Pastato stogo;
    • Vėliavos stiebo;

    Specialų lankstu kotą galima įsigyti PASPAUDUS ČIA

    Paukščių baidyklės – tai puiki priemonė norint išsaugoti uogų bei vaisių derlių. Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti didelį pasirinkimą įvairiausių tipų paukščių baidyklių, bet vienos populiariausių – aitvarai. Jos naudojamos atbaidyti paukščius nuo mašinų aikštelių, stogų ar vaiskrūmių. Paukščių baidyklę rekomenduojama pakabinti 6-8 metrų aukštyje ant lankstaus stiebo. Atsparūs lietui, aitvarai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra ilgaamžiai. Kitos populiarios paukščių atbaidymo priemonės, kurios gali būti naudojamos kartu su aitvarais yra ultragarsiniai paukščių atbaidymo prietaisai bei tinklai, kurie taip pat puikiai apsaugos Jūsų derlių.

    Kam reikalingos paukščių baidyklės?

    Kasmet su džiugesiu laukiame parskrendančių paukščių, kurie mums pranašauja ateinantį šiltąjį metų sezoną. Nors patys paukščiai mūsų sodą ar daržą saugoja nuo šliužų ar kitų kenkėjų, bet kartais jų būriai gali patys tapti kenkėjais ir sunaikinti visą derlių. Siekdami išsaugoti uogas ar vaisius turime atkakliai prižiūrėti jų augimo vietą. Derliaus apsauga nuo paukščių yra svarbi žemdirbystės dalis, todėl yra sugalvota daugybė priemonių juos atbaidyti, siekiant išsaugoti užaugintas uogas ar vaisius. Visi siūlomi būdai yra humaniški, nekenksmingi patiems paukščiams. Verta paminėti, kad krūmus ir medžius reikia apsaugoti iš anksto, ne tada kai jau uogos ar vaisiai sunokę. Mes rekomenduojame naudoti paukščių baidykles nuo pavasario, kad paukščiai nebūtų įpratę pulkais nutūpti ant Jūsų saugomų medžių.

    Pirkėjai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: