0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Makaronų ir raviolių gaminimo aparatas

Kaina: 33,49 € - su PVM

    • 320002
    • Šiuo metu prekės neturime
    Vežėjai
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,50 €
    DPD paštomatai 1,89 €
    Omniva paštomatas 1,89 €

    Makaronų ir raviolių gaminimo aparatas 320002

    Buon giorno! Ar pažįstate ką nors, kas nemėgsta gerų itališkų makaronų? Subtilus ir beveik tirpstantis burnoje, jie tikrai visada intensyviai žadina kiekvieno vaizduotę ir skonio receptorius. Jei norite pajusti šį išskirtinį skonį, išbandykite šį rankinį makaronų gaminimo aparatą su papildomu priedu, skirtu ravioliams gaminti.

    • Skirtas įvairioms reikmėms – iš jo galėsite gaminti ne tik nuostabius naminius makaronus, bet ir skanius raviolius. Dėl naudojimo paprastumo tai puikus įrankis gaminant makaronus namuose, bet puikiai tiks ir mažose maitinimo įstaigose.
    • Praktiškas ir universalus – prietaisas turi specialią rankenėlę tešlos masės storiui reguliuoti – nuo ​​0,2 mm iki 2,2 mm – ir priedą tešlai pjaustyti su vienu iš makaronų storio nustatymų – 1,5 mm ir 6,6 mm. Nuspręskite, kokio produkto norėtumėte!
    • Saugus ir patogus naudoti – prietaisas tvirtinamas prie stalo ar stalviršio naudojant stabilią spaustuką, kurio dėka galite būti tikri, kad prietaisas nejudės juo naudojantis.
    • Ne paslaptis, kad patys geriausi makaronai patiekiami Italijoje. Tačiau niekas netrukdo bandyti atkurti šį ypatingą skonį savo namuose. Mūsų rankinio makaronų gaminimo dėka galite pagaminti ne tik nuostabius itališko stiliaus makaronus, bet ir skanius naminius raviolius!
    • Makaronų ir raviolių gaminimo įrenginys turi daug privalumų. Visų pirma, įrenginio korpusas pagamintas iš grūdinto plieno, kurio dėka galite būti tikri, kad jis Jums tarnaus ilgai. Makaronų ir raviolių gaminimo priedai papildomai turi nikeliuotus volelius, kurie žymiai pagerina jų kokybę ir ilgaamžiškumą.
    • Įrenginyje taip pat yra speciali rankenėlė tešlos masės storiui reguliuoti – nuo ​​0,2 mm iki 2,2 mm 0 ir priedas tešlai pjaustyti su vienu iš makaronų storio nustatymų – 1,5 mm ir 6,6 mm. Komplekte taip pat yra stabilus spaustukas, kurio dėka galite pritvirtinti įrenginį prie stalo ar stalviršio ir būti tikri, kad prietaisas nejudės jį naudojant. Makaronų gaminimo aparatas lengvai pritaikomas jūsų virtuvės dizainui – jis yra sidabrinės spalvos, tinkantis jūsų interjerui!
    • Įsigykite mūsų prietaisą, skirtą makaronų ir raviolių gaminimui namuose, ir mėgaukitės itališkos namų virtuvės skoniu!