0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Vinometras (cukraus matuoklis)

Kaina: 2,49 € - su PVM

    • 405566
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,50 €
    Omniva paštomatas 2,19 €
    DPD paštomatai 2,19 €

    Cukraus koncentracijos matavimas – šis areometras skirtas matuoti cukraus koncentraciją vyno gamybos mišinyje nuo 0 iki 24°.

    • Nevyrodančio, patogaus testinio cilindro – plastikinis skysčio cilindras su patogia plokščia apačia, kuris niekada nesusidaužo, tai privalumas palyginti su stikliniais ekvivalentais.

    • Matavimo testinis cilindras su uždoriu:
      Testinis cilindras su uždoriu užtikrina, kad areometras neslystų, kai jis yra nešamas ar laikomas.

    • Matavimo skalė su spalviniais žymėjimais:
      Areometras turi spalviniais žymėjimais pažymėtus cukraus koncentracijos intervalus, atitinkančius tam tikrą fermentacijos etapą:

      • Raudona zona „Fermentacijos pradžia I“: Prieš pradedant fermentaciją, cukraus koncentracija neturėtų viršyti 22°.

      • Geltona zona „Fermentacijos pradžia II“: Nedelsiant po papildomų cukraus dozių pridėjimo fermentacijos metu, areometro rodmenys neturėtų viršyti 16°Blg.

      • Žalia zona „Pabaiga“: Galutinėje fermentacijos fazėje, sausų ir pusiau saldžių vynų rodmenys turėtų būti šioje zonoje.

    • Lengvas matavimas:
      Prietaisas labai lengvai naudojamas. Matavimas atliekamas tiesiogiai, be papildomų komplikacijų.

    Vinometras – tai cukraus matuoklis vynui, reikalingas greitai ir tiksliai nustatyti cukraus kiekį vyno gamybos mišinyje. Vinometras yra areometras, kuriame skalė yra Ballingo laipsniais (°Blg) – 1°Blg atitinka maždaug 10 g cukraus 1 L sultyse (muste). Remiantis šiuo matavimu, galima numatyti alkoholio kiekį gėrime. Tam, kad būtų lengviau, koncentracijos intervalai yra pažymėti spalvomis – tai leidžia nebereikėti papildomų skaičiavimų ar lentelių.

    Kaip naudoti: Norėdami atlikti matavimą, įdėkite areometrą į testinį cilindrą ir užpildykite jį tokiu skysčio kiekiu, kad plūduras laisvai plūduriuotų ir nesiliestų prie cilindro sienelių. Rezultatas nus読みtamas pagal viršutinį meniską.

    Prietaisas yra kalibruotas 20°C temperatūroje.

    Po matavimo, išpilkite skystį – jo negalima gerti.

    Komplektą sudaro:

    • Plastikinis testinis cilindras

    • Testinio cilindro kamštis

    • Areometras

    Diapazonas: nuo 0 iki 24°