0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Treniruoklis TRX - ANALOG - BASIC

Kaina: 24,99 € - su PVM

    • TR198
    • Šiuo metu prekės neturime
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,49 €

    Visame pasaulyje sparčiai auga funkcionalių treniruočių TRX produktų populiarumas. TRX treniruoklis yra kabančių diržų sistema, kurios pagalba galima atlikti įvairius jėgos, ištvermės bei tempimo pratimus pasinaudojant kūno sunkio jėga ir kūno svoriu. Tai nešiojamas, kompaktiškas "sporto klubas", kurį galite naudoti namuose, kelionėje, ar gamtoje. 

    Treniruotės su TRX diržais vadinamos funkcinėmis treniruotėmis. Tai reiškia, jog TRX treniruoklis treniruoja visas kūno dalis vienos treniruotės metu. Su TRX treniruokliu, net ir sportuojant namuose, kito sporto inventoriaus nereikia – pakanka vien diržo. 

    Pratimų, atliekamų su TRX diržais, yra begalė. TRX diržas tinka įvairaus amžiaus ir sportinio pajėgumo žmonėms – kūno masė čia nėra svarbi, svarbiausia yra kūno padėtis ir jos valdymas. Patys pratimai turi daug variacijų, todėl nepabosta. 

    Nauda kūnui – didžiulė, sutvirtinamas visas kūnas: išoriniai, vidiniai, giluminiai raumenys. Fiziškai atlikti darbą namie tampa žymiai lengviau. Įprastoje treniruoklių salėje daugiausia treniruojami išoriniai raumenys – t. y. tie, kuriuos galima matyti akimis. Treniruojantis su savo kūno svoriu, tvirtinami gilieji raumenys, o tai ir yra visa TRX treniruočių esmė. 

    Rūpinkitės savo kūnu! Neeikvokite savo laiko ir pinigų sporto salėms, o sutvirtinkite savo kūna tiesiog namuose! TRX treniruokliu naudotis yra išskirtinai lengva ir paprasta, tereikia jį pritvirtinti prie nejudančio paviršiaus (pvz. durų, medžio šakos, sporto salėse įrengtų specialių tvirtinimų ir pan.).

     

    TRX - ANALOG - strap training komplektą sudaro: 


    Diržų sistema (su metaliniais sujungimais).
    Durų inkaras. 
    Kelioninis krepšelis 

    Durų inkaras. 
    Pratimų knygelė anglų kalba.

    Dėklo išmatavimai tik 22x26x6 cm. 

    Pirkėjai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: