0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Žaislinis šuniukas su priedais

Kaina: 15,99 € - su PVM

    • TR1367
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,00 €

    Žaislinis šuniukas su priedais

    Vaikai dabar gali atlikti tikro šuns savininko vaidmenį ir susipažinti su atsakomybėm, kurios jų lauks, kai jie taps tikro šuns savininkais.

    • Šunį galima pamaitinti sausainiais ir išvesti pasivaikščioti.
    • Rinkinyje yra šuo, girdykla, veidrodėlis, šukos, plaukų džiovinimo fenas, pieno buteliukas, dirbtiniai vaisiai ir daržovės.
    • Šuniukas vaikšto ir skleidžia garsus.
    • Šuns aukštis: apie 10 cm.
    • Žaislas, skirtas vaikams nuo 8 metų.
    • Maitinimas: 2XAA elementai (nepridedami).
    • Modelis: MC-1027

    CE ženklinimas – tai ant gaminio dedamas ženklas, kuriuo parodoma atitiktis Europos sąjungos nurodytoms direktyvoms ar reglamentams.

    Gamintojas: Shenzhen Transhow Industrial Ltd. Busha Lu NO.283, Buji, Shenzhen, Kinija.

    Importuotojas: MB „Trenk.lt“ A.Smetonos g. 6, Panevėžys, Lietuva.

    Įspėjimas!

    Jei žaislas turi smulkių detalių, netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

    Įspėjimas!

    Jeigu žaislas naudoja elementus. Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos. Pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint. Pakartotinai įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo. Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos iš žaislo. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos. Įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo (jei išsiima); - pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint; - neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos.