0
Sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Suma
Yra 0 prekės krepšelyje Yra 1 prekė jūsų krepšelyje
Pristatymas  Bus apskaičiuota
Suma
Tęsti apsipirkimą Užsakyti

Žaidimas "Du santechnikai" Two Plumbers

Kaina: 5,99 € - su PVM

    • TR711
    • Yra sandėlyje (1-3 d.d.)
    Vežėjai
    DPD paštomatai 2,00 €
    DPD kurjeris, pristatymas į namus 3,49 €
    Atsiėmimas parduotuvėje 0,00 €
    Omniva paštomatas 2,49 €

    Smagus loginis žaidimas dviems. Pastatykite santechnikus ant pastato sienos, o po jais tam tikros spalvos vamzdžio elemenetus. Jauniausias žaidėjas pradeda žaidimą. Žaidėjai dėlioja savo spalvos elementus ir stato savo vamzdyną. Žaidimas turėtų būti žaidžiamas taip, kad kuo greičiau pastatytumėte savo vamzdyną ir tuo pačiu trukdytumėte konkurentui. Kliūtis sudaro vamzdžių konstrukcijos blokavimas savo spalva ir netgi priešininko spalvos išstūmimas iš sienos. Jei žaidimo metu pritrūks elementų, palaukite kol priešininkas išstums jūsų spalvos detalę iš sienos. Pirmas vamzdyną užbaigęs santechnikas laimi žaidimą.

    Loginis žaidimas kuriame žaidėjas turi atkurti vandens tiekimą! Laimėtojas yra pirmasis žaidėjas, sukūręs ištisinę savo spalvos vamzdžių liniją, vedančią vandenį tiesiai arba zigzago forma iš apačios iki pat sienos viršaus.

    Sudėkite žaidimo sienelę kaip parodyta ant pakuotės. Pasirinkite vieną iš penkių stulpelių sienos viršuje ir įkiškite santechniką į angą, kaip parodyta. Jauniausias žaidėjas pradeda pirmas. Paimkite vieną iš vamzdžio dalių (savo spalvos)  ir įstumkite jį į vietą bet kuriame horizontaliame lygyje-iš vieno horizontalių lygių-iš kairės arba dešinės pusės. Dabar jūsų oponentas daro tą patį, naudodamas savo spalvos vamzdį.Taip žaidimas tęsiamas pakaitomis. Kiekviename ėjime nuspręskite, ar geriausia tęsti dujotiekio tiesimą, ar blokuoti priešininko procesą, jei dėl jūsų ėjimo vamzdis iškrenta kitame eilės gale, žaidėjas, kuriam jis priklauso, gali jį paimti iš indelio. Svarbu: Jei vienas iš jūsų vamzdžių yra išstumtas priešininko ir nukrenta į indelį, jūs negalite iš karto įterpti naujo vamzdžio į tą pačią eilę, kad veiksmas būtų pakeistas. Turite palaukti iki kito ėjimo. Jei jums nebeliko vamzdžių detalių, turite palaukti, kol vienas iš jūsų spalvos vamzdžių nukris į indelį, kad galėtumėte imtis savo eilės.

    Rinkinyje yra:

    • - Siena
    • - Oranžinės ir mėlynos spalvos detalės
    • - 2 x santechnikai
    • - 2 x vamzdžių konteineriai

    Matmenys:

    • - Siena 23 x 24 x 2,5 cm

    Žaidimas:

    • - 2 žaidėjai
    • - Amžius 4+